سختی گیر رزینی کاربردی در فرآیند تصفیه آب دارد و قطعاً در داخل سیستم های تصفیه آب و فاضلاب مورد استفاده قرار گرفته می شوند. آب در حالت طبیعی دارای مواد معدنی هستند که کلیۀ آنها برای انسان مفید نمی باشد. از این رو جهت کاهش درصد املاح ناخالص موجود در آب چون کلسیم و منیزیم از ویژگی های دستگاه سختی گیر رزینی استفاده می شود چون برای مصارف صنعتی و آشامیدنی نامناسب هستند. به طور کلی با نصب سختی گیر رزینی می توان به میزان 80% از سختی آب را از بین برد و بدین وسیله عمر سیستم های تصفیه آب و فاضلاب و همچنین تجهیزات سرمایشی و گرمایشی را بهبود بخشید.
شرکت اطلس آب به عنوان یکی از مجموعه های پیشگام در حوزۀ ساخت سیستم های تصفیه آب و همچنین تجهیزات تأسیسات ساختمانی و صنعتی در ابعاد کوچک و بزرگ می باشند. این مجموعه متناسب با کیفیت آب و میزان املاح ناخالص آب، مناسب ترین سختی گیر رزینی را طراحی نموده و نصب می کنند.
ساخت انواع سختی گیر رزینی
در حال حاضر متناسب با بودجه و میزان ناخالصی آب، دستگاه سختی گیر رزینی طراحی و ساخته می شود. سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک و سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک از انواع دستگاه سختی گیر رزینی محسوب می شوند. بر اساس پکیج های تصفیه آب، مناسب ترین طرح انتخاب و ساخته می شود.
عوامل متعددی بر روی طراحی سختی گیر رزینی تأثیرگذار می باشد که می توان به مقدار گذر آب از دستگاه، ظرفیت مقدار رزین، نوع رزین (آنیون و کاتیونی بودن رزین) و مدت زمان دورۀ شستشو و احیاء سیستم اشاره نمود. پیش از ساخت دستگاه های سختی گیر آب مانند سختی گیر رزینی FRP ، محاسبات مرتبط با حجم رزین مورد استفاده در سختی گیر رزین صورت می گیرد.
شرکت اطلس آب، پس از بررسی درخواست مشتریان، قیمت تقریبی طراحی و ساخت سیستم تصفیه آب مشخص می شود و سپس آن را اجرایی می کنند.
شرکت اطلس آب